Pronájem samostatného pokoje Praha 7 - Holešovice
Malá plynární, Praha 7, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
15 m2
Volný od:
1. července 2018
Cena za pokoj:
4775,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:

Popis pokoje

Ahoj, od července 2018 hledáme za sebe s kamarádkou náhradu do samostatného neprůchozího pokoje v bytě 2+1 v Praze - Holešovicích, cca 4 min chůze od zastávky metra Nádraží Holešovice a 2 min chůze od zastávky Ortenovo náměstí. Cena za pokoj je prozatím 9550 kč/měsíc v případě jedné osoby (bydlely jsme tam dvě, tudíž je možné, že by se cena mohla snížit trochu kvůli placení poplatků za služby pouze za 1 osobu, ale to je ještě v jednání) nebo 4775kč/měsíc při 2 osobách v pokoji. V ceně jsou již energie i poplatky za služby. Internet je za 128 kč/měsíc pokud budou v pokoji 2 osoby, jinak 170kč pro jednu osobu. Kauce jsou 2 nájmy, takže bud při dvou osobách 7750 každý a nebo potom spravedlivé rozdělení mezi všechny 3 nájemníky v případě jedné osoby 10333kč. Pokoj má 14.8m2, rozměry cca 3.6x4.1m + malá šatna/místnůstka za dveřmi v pokoji cca 1x0.6m. Pokoj zůstane nevybavený, případně mohu za cenu 800kč nechat rám postele + necelé 2 mesíce používaný rošt do postele za cenu 700kč. Také můžu ponechat pracovní stůl o rozměrech 150x70cm zdarma. Renting separate room in 2+1 apartment, sharing with two other flatmates in other room. Price for the whole room is 9550kč/month with everything - energy and fees for services + internet 170kč/month or 4775kč/month + internet 128kč/month if two people would be living in. For more info please send me private message.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
2+1
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 7 Malá plynární
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt se nachází v přízemí bytového domu v klidné jednosměrné ulici. Pokoj je s výhledem do dvora, kuchyn s obývákem dohromady a druhý pokoj jsou s výhledem do ulice. V druhém pokoji bydlí dva kluci - studenti ČVUT. Jeden je skoro pořád v práci nebo ve škole a druhý ve škole a nebo si dělá něco v pokoji, takže v bytě je přes den klid, stejně tak i večer. Koupelna a toaleta jsou zvlášt.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Hana Fukalová

Zvětšit mapu