PRAHA 5 - RADLICE, klidná část obce. BLÍZKO MHD AUTOBUS 231, TRAM 7 a 21, METRO B - ANDĚL a RADLICKÁ. Nabízím spolubydlení pro 1 ŽENU ve velkém bytě. SAMOSTATNÝ NEPRŮCHOZÍ POKOJ
Franty Kocourka, Praha 5, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
31 m2
Volný od:
1. srpna 2023
Cena za pokoj:
6000,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
20 - 45
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl

Popis pokoje

PRAHA 5 - RADLICE, KLIDNÁ ULICE. BLÍZKO MHD AUTOBUS 231, TRAM 7 a 21, METRO B - ANDĚL a RADLICKÁ. Nabízím spolubydlení v bytě. SAMOSTATNÝ NEPRŮCHOZÍ POKOJ cca 31 m2 velký. Pokoj je ve velkém bytě v RD s velkou zahradou kolem domu. POUZE PRO ŽENU NEKUŘAČKU S DĚTMI (max 2 děti), NEJLÉPE PRO ŽENU MATKU SAMOŽIVITELKU z UKRAJINY (s max 2 dětmi), Nejlépe PRACUJÍCÍ matku SAMOŽIVITELKU, POUZE NEKUŘAČKU, klidná a ČISTOTNÁ, pracující žena a děti školou/školkou povinné. BEZ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ. V bytě máme PSA. TAKŽE TA ŽENA KTERÁ NEMÁ RÁDA PSY A NEBO SE JICH DOKONCE BOJÍ PRO TU TOTO BYDLENÍ URČITĚ NENÍ. V SAMOSTATNÉM pokoji je VELKÁ postel (180x200cm) s matrací, malá skříňka, stůl, 2 židle, křeslo, nízký stůl pod TV. Po předem dohodě a předem UJASNĚNÍ SI JASNÝCH PRAVIDEL je zde možnost DOPOLEDNE zdarma používat WI-FI připojení. Z POKOJE JE KRÁSNÝ VÝHLED NA PRAHU. URČENO JEN PRO JEDNU ŽENU NEKUŘAČKU s DĚTMI A HLAVNĚ BEZ NÁVŠTĚV. Prosím o podrobnější info o vás a dětech do odpovědi. Věk? Počet dětí a jejich věk? Jestli a jako co pracujete? DŮLEŽITÉ -------->>> CENA JE NASCHVÁL NIŽŠÍ na oplátku za ÚKLID V CELÉM VELKÉM BYTĚ. ( NÉ JEN NABÍZENÝ POKOJ ) Nabídka je určena pro ŽENU MATKU SAMOŽIVITELKU, NIKOLIV PRO BEZDĚTNÉ NEPRACUJÍCÍ STUDENTKY ! ! ! ! !

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
4+1
Patro:
1
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 5 Franty Kocourka
Vybavení bytu:
Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

PRAHA 5 - RADLICE, KLIDNÁ ČÁST, Velký několika pokojový být je v rodinném domě s velkou zahradou kolem domu. POZOR V CELÉM DOMĚ I V TOM BYTĚ SE NEKOUŘÍ ! ! ! ANI ELEKTRONICKÉ CIGARETY!!! JINAK JE ZDE HODNĚ KLIDNÁ A TICHÁ ULICE I KDYŽ JSME JEN cca 6minut JÍZDY AUTOBUSEM od METRA B - ANDĚL. Prostě pohodička, vaše děti v BEZPEČÍ na zahradě, Grilování, žádná Auty rušná doprava v ulici :-) Nabídka je určena pro ŽENU MATKU SAMOŽIVITELKU, NIKOLIV PRO BEZDĚTNÉ NEPRACUJÍCÍ STUDENTKY ! ! ! ! !

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
JIRKA Tiumen @ seznam .cz
Tel.:
Tiumen @ sezn

Zvětšit mapu