Neprůchozí pokoj s lodžií v 3+1 na Chodově
Brodského, Praha 4, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
25 m2
Volný od:
11. března 2024
Cena za pokoj:
8590,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
20 - 35
Vybavení:
Skříň, Poličky, Stůl, Balkon/Terasa, Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízíme pro muže ve věku do 35 let z Česka/Slovenska nebo EU, případně mladý pár, k pronájmu v Praze-Chodově, v ulici Brodského 11, neprůchozí pokoj s lodžií v bytě 3+1 (75 m2) k dlouhodobému pronájmu. V bytě jsou dva pracující nájemníci z ČR (každý ve vlastním pokoji, ve věku 28 a 29 let). V bytě je klid a většinu času tráví oba stávající nájemníci (policajt a bezpečák) buď v práci, nebo ve svých pokojích. Pokoj je tedy ideální po člověka hledajícího klid a soukromí. Pokoj má východní orientaci, je vybaven sedačkou, stolkem, obývací stěnou a wifi internetem. V místě je veškerá občanská vybavenost, cca 100 metrů od domu se nachází supermarket Albert. Autobusové zastávky ve směru Chodov a ve směru Opatov jsou 50 metrů od vchodu do domu. Pouze vážní zájemci bez zvířátek a nekuřáci (dům je nekuřácký). Pronájem na jeden rok s možností prodloužení, vratná kauce ve výši 12 000 Kč. Pokoj je volný k nastěhování okamžitě nebo začátkem dubna 2024. Cena (za jednoho nájemníka): 8590 Kč/měsíc + 2000 Kč poplatky za služby (vč. internetu)

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
6
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 4 Brodského
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt se nachází v 6. patře panelového domu po zateplení a rekonstrukci, v klidné ulici na Chodově, dvě zastávky od metra C Chodov nebo Opatov a autobusem dobře dostupný Smíchov a Vršovice. Byt nabízí oddělenou kuchyni, samostatnou toaletu a šatnu. Byt je kompletně vybaven – kuchyňská linka se spotřebiči, lednice s mrazničkou, plynový sporák s elektrickou troubou, pračka. Spolehlivý kabelový internet je v ceně.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Michal Roškanin
Tel.:
734171346

Zvětšit mapu