Volny pokoj ve velkem krasnem byte mezi centrem a rekou - fotky neslo uploadovat, poslu mailem na pozadani
Na Dolinach 1, Praha 4, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
20 m2
Volný od:
14. června 2022
Cena za pokoj:
16000,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Nezáleží
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Pokoj k pronajmu - Praha 4 - Podoli, 2+1 - pokoj je pripraven k nastehovani v pulce 06/2022 Cena za jednu osobu 16000 CZK mesicne. Za dve osoby (pary jsou vitane! - moznost sjednani ceny) kolem 18-20000 CZK. Depozit lze taky sjednat. Vsechny ucty vcetne internetu jsou zapocitane v mesicnim najmu. Jsem ze Slovenska, seriozni, pracuji v IT.Hledam bezproblemoveho pracujiciho cloveka nebo par na pronajem pokoje v byte, podle moznosti dlouhodobe.Vetsinu casu jsem v praci nebo pryc. Jedna z nejlepsich lokalit - u reky - blizko centra mesta. Prostorny byt s krasnym vyhledem.Nepruchozi loznice 20m2 k dispozici s posteli Boxspring. Plne vybaveno, koupelna s vanou, samostatne WC, pracka.Dale je zde velka chodba s vestavenou skrini.Nachazi se v 5. patre s vytahem do 4. patra. Skvela rezidencni lokalita Podoli, 4 min. pesky od reky kde vede cyklostezka a pesina. Spousta mistnich hospudek, restauraci a obchodu.4 minuty od tramvajove zastavky Podolska vodarna, vyborne spojeni do centra mesta primymi tramvajemi (za 5-8 minut) nebo Metrem C (Vysehrad nebo Prazskeho Povstani). V byte bydli jedna dalsi osoba - ja.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
2+1
Patro:
5
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 4 Na Dolinach 1
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

krasny velky byt 80m2 s terasou s vyhledem na Vysehrad, funkcionalisticky styl, stylovy nabytek, skvele postele Vsechny ucty a internet zapocitane v najmu. Vysku kauce lze domluvit. Seriozni jednani.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Frantisek Sukenik

Zvětšit mapu