VOLNÉ DVA POKOJE VE 3+1 Brno
Antonína Slavíka, 1311/4, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Nezáleží
Plocha:
45 m2
Volný od:
1. února 2024
Cena za pokoj:
14800,- Kč
Počet osob:
3
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Vybavení:

Popis pokoje

VOLNÉ DVA POKOJE VE 3+1 Brno Ahoj přátelé, od 1.2.2024 nabízím dva pokoje za 14800/měsíc ve sdíleném vege-bytu 3+1 (cena je za oba pokoje včetně internetu i energií za 2 osoby. Za každou osobu navíc 500 Kč). Oba pokoje mají dohromady 45 m2 a tvoří v podstatě oddělenou polovinu bytu - další prostory jsou společné: kuchyně, wc, koupelna, menší obývák k posezení, balkon. Přední pokoj je průchozí, proto nabízím ideálně dohromady pro pár, nebo kamarády co hledají něco společně.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
1
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Antonína Slavíka, 1311/4
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt je u Lužánek, kousek do centra a vlastně kamkoliv. K bytu je k dispozici i pěkná zahrada. Na bytě fungujeme bez masa, takže hledáme někoho kdo to má nějak podobně. Vítáni jsou vegetariáni, vegani nebo příznivci tohoto životního stylu, kteří by si to rádi vyzkoušeli. Kauce jeden měsíční nájem. Některé kusy nábytku je možno odkoupit, nebo zůstane bez vybavení-dle domluvy.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Jakub Diviš
Tel.:
776762058

Zvětšit mapu