Studentsky byt - 2 pokoje 4 os.- MEDLANKY
Suzova, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
12. srpna 2017
Cena za pokoj:
2800,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízím k pronájmu studentské bydlení v klidné lokalitě Brno-Medlánky (ul. Suzova). Byt má k dispozici 4 samostatné pokoje, je plně vybavený, včetně bezdrátového internetového připojení.K dispozici jsou aktuálně 4 místa (vždy dva samostatné uzamykací pokoje pro dvě osoby), cena 2.800,-Kč/os. Byt je v dosahu MHD a supermarketu cca 5 min. Do jednoho pokoje je možnost nastěhování okamžitě, do druhého od poloviny září 2017.Výborná dostupnost zejména pro studenty VUT (15 minut pěšky).

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
4+1
Patro:
1
Již bydlí osob:
3
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Suzova
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Nabízím k pronájmu studentské bydlení v klidné lokalitě Brno-Medlánky (ul. Suzova). Byt má k dispozici 4 samostatné pokoje, je plně vybavený, včetně bezdrátového internetového připojení.K dispozici jsou aktuálně 4 místa (vždy dva samostatné uzamykací pokoje pro dvě osoby), cena 2.800,-Kč/os. Byt je v dosahu MHD a supermarketu cca 5 min. Do jednoho pokoje je možnost nastěhování okamžitě, do druhého od poloviny září 2017.Výborná dostupnost zejména pro studenty VUT (15 minut pěšky). Fotky na stazeni: https://ulozto.cz/!ha3lh05i8lSs/suzova-fotky-zip

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Miroslav Malý
Tel.:
603234596

Zvětšit mapu