Pronájem pokoje pro 1 osobu Brno - Starý Lískovec
Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
1. července 2017
Cena za pokoj:
6800,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Poličky, Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízíme k pronájmu od 1.7.2017 neprůchozí pokoj pro 1 osobu v bytě 3+1. Byt se nachází ve Starém Lískovci ulice Kosmonautů (cca 5 minut od Campus Square). Byt je plně vybaven a po celkové rekonstrukci: nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (elektická trouba, plynový sporák, mikrovlná trouba, myčka nádobí, lednička), koupelna (rohová vana, pračka), samostatné wc, prostorná chodba, šatna, balkon s lodžií a dvě komory. V blízkosti domu je Albert (cca 5 minut chůze). Byt se nachází v 1. patře panelového domu. Zastávka MHD (linky 50 a 69) je vzdálená 2 minuty a cca 5 minut chůze na zastávku Osová (tram 8,6 a trolejbusy 25, 37). V pokoji jsou vestavěné skříně a velká postel. Cena za pokoj je 6800 vč inkasa, UPC (internet a kabelová televize). Vratná kauce 5000 Kč. Prohlídky možné dle domluvy.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt se nachází ve Starém Lískovci ulice Kosmonautů (cca 5 minut od Campus Square). Byt je plně vybaven a po celkové rekonstrukci: nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (elektická trouba, plynový sporák, mikrovlná trouba, myčka nádobí, lednička), koupelna (rohová vana, pračka), samostatné wc, prostorná chodba, šatna, balkon s lodžií a dvě komory.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Romana Luxová

Zvětšit mapu